Carel Kraayenhof en Marietta Petkova ‘De Hand van een Beer’

Eerste concert van de kamermuziekserie 2023-2024

Marietta Petkova piano Carel Kraayenhof bandoneon
Werken van onder meer Bach, Busoni, Schubert, Kraayenhof, Piazzolla, Kempff.

De reuzenhand van Sjvatoslav Richter omvatte ooit de kleine kinderhand van Marietta Petkova. Voor diezelfde Richter schreef Carel Kraayenhof jaren geleden een poëtisch pianowerk, dat hij voor Petkova omdoopte in ’Ruka na Metchchka’: Hand van een Beer. Twee meesters op hun instrumenten vonden elkaar in hun bewondering voor elkaar en voor de liefde voor de volksmuziek en maakten een autobiografisch programma. Dit is een unieke topontmoeting tussen piano en bandoneon op de eerste zondag van de Kunst10daagse Bergen/Bergen aan Zee.

Kaarten

Losse kaarten kosten € 23,- en kunt u aanschaffen via onderstaande knop. U krijgt automatisch op het opgegeven e-mailadres een bevestiging, die tevens geldt als toegangsbewijs (geprint of op de telefoon).

Een abonnement voor zes concerten kost € 115,-. Een abonnement bestellen kan door het bedrag over te maken op het rekeningnummer van de stichting Muziek in de Ruïnekerk: NL45 INGB 0000 300977 met vermelding van uw naam, e-mailadres en aantal personen. U krijgt dan een bevestiging per e-mail en het abonnement ligt klaar bij het eerste concert. (N.B. Op 200 plaatsen worden er maximaal 130 abonnementen vrijgeven, om ook kaarten over te houden voor belangstellenden voor losse concerten.)

Alleen voor informatie: info@duinstreekkamermuziek.nl of 0650584308.


Online Kaarten Bestellen