Hexagon Ensemble en Ekaterina Levental

Derde concert van de kamermuziekserie 2023-2024

Werken van Mozart, Tsjaikovski, Canteloube (‘Chants ‘Auvergne’) en liederen van Willem Pijper

Vijf blazers en een pianist vormen het unieke Hexagon Ensemble, dat altijd nieuwgierig op zoek is naar avontuur, in de muziek. Op zoek naar het werk van minder bekende pianisten, op zoek naar verbinding met podiumkunsten.

De zes muzikale karakters van het ensemble werken in een programma in de sfeer van de tweede helft van december samen met harpiste en sopraan Ekaterina Levental. Ooit vluchtte zij uit Oezbekistan en ging verder in Nederland, haar studie afrondend aan de Conservatoria hier. Levental maakt ook soloprogramma’s over haar afkomst, haar reis. In ‘De weg’ en ‘De grens’ bezingt ze, zichzelf begeleidend op de harp, over haar afkomst, de reis naar een nieuw leven, over hier zijn.

Het Hexagon ensemble bestaat uit:

  • Arno van Houtert klarinet
  • Bram Kreeftmeijer hobo
  • Christiaan Boers hobo
  •  Marieke Stordiau fagot
  • Wout van den Berg fluit
  • Frank Peters piano

Ekaterina Levental zang en harp

Kaarten

Losse kaarten kosten € 23,- en kunt u aanschaffen via onderstaande knop. U krijgt automatisch op het opgegeven e-mailadres een bevestiging, die tevens geldt als toegangsbewijs (geprint of op de telefoon).

Een abonnement voor zes concerten kost € 115,-. Een abonnement bestellen kan door het bedrag over te maken op het rekeningnummer van de stichting Muziek in de Ruïnekerk: NL45 INGB 0000 300977 met vermelding van uw naam, e-mailadres en aantal personen. U krijgt dan een bevestiging per e-mail en het abonnement ligt klaar bij het eerste concert. (N.B. Op 200 plaatsen worden er maximaal 130 abonnementen vrijgeven, om ook kaarten over te houden voor belangstellenden voor losse concerten.)

Alleen voor informatie: info@duinstreekkamermuziek.nl of 0650584308.


Online Kaarten Bestellen