Lidy Blijdorp cello en Tobias Borsboom piano

Vierde concert van de kamermuziekserie 2023-2024

Lidy Blijdorp cello Tobias Borsboom piano

Werk van Schubert, Schumann, Bosmans, Debussy, Vermeulen, Prokofiev, Poulenc

Dit is een gouden duo. Als net startende musici raakten ze in de ban van elkaars spel. “Wij kunnen heel goed elkaars gedachten lezen tijdens het repeteren. We praten dan over de muziek in beelden, kleuren en filmische scènes.” Door de jaren heen hebben ze van alles vertolkt, ook veel Spaans, Argentijns. Een rode draad in het romantische programma voor Bergen zijn twee cellosonates van Nederlandse componisten, waaronder de wonderschone cellosonate van Henriette Bosmans. Blijdorp kreeg een Edison voor haar solowerk ‘Journeyers’, Borsboom won enige jaren geleden de Dutch Classical Talent Award.

Kaarten

Losse kaarten kosten € 23,- en kunt u aanschaffen via onderstaande knop. U krijgt automatisch op het opgegeven e-mailadres een bevestiging, die tevens geldt als toegangsbewijs (geprint of op de telefoon).

Een abonnement voor zes concerten kost € 115,-. Een abonnement bestellen kan door het bedrag over te maken op het rekeningnummer van de stichting Muziek in de Ruïnekerk: NL45 INGB 0000 300977 met vermelding van uw naam, e-mailadres en aantal personen. U krijgt dan een bevestiging per e-mail en het abonnement ligt klaar bij het eerste concert. (N.B. Op 200 plaatsen worden er maximaal 130 abonnementen vrijgeven, om ook kaarten over te houden voor belangstellenden voor losse concerten.)

Alleen voor informatie: info@duinstreekkamermuziek.nl of 0650584308.


Online Kaarten Bestellen