Ronald Brautigum speelt Beethoven

Tweede concert van de kamermuziekserie 2023-2024

Ronald Brautigam piano
Onder meer de 7 Bagatellen, de Fantasie, het Andante Favori, en het Rondo à Capriccio (‘Die Wut über den verlorenen Groschen’)

De meesterpianist op forte piano en de ‘moderne piano’ wordt 70 en om dat te vieren gaat hij weer op wereldtournee. In de aanloop daarnaartoe wil hij graag in de Ruïnekerk werk van louter Beethoven komen spelen, de componist die hem misschien wel het meest dierbaar is. “Een niet alledaags programma dat alle facetten van Beethovens pianomuziek belicht”, zo vat hij samen wat hij komt spelen. Brautigam heeft zich in zijn carrière gericht op de componisten uit de Romantiek. Onlangs benoemde de BBC zijn vertolking van Beethovens ‘Appassionata’ als ‘the best ever’. Dus dat zullen ze daar in de Wigmore Hall in Londen gaan weten. Maar eerst zijn selectie in de Ruïnekerk.

Kaarten

Losse kaarten kosten € 23,- en kunt u aanschaffen via onderstaande knop. U krijgt automatisch op het opgegeven e-mailadres een bevestiging, die tevens geldt als toegangsbewijs (geprint of op de telefoon).

Een abonnement voor zes concerten kost € 115,-. Een abonnement bestellen kan door het bedrag over te maken op het rekeningnummer van de stichting Muziek in de Ruïnekerk: NL45 INGB 0000 300977 met vermelding van uw naam, e-mailadres en aantal personen. U krijgt dan een bevestiging per e-mail en het abonnement ligt klaar bij het eerste concert. (N.B. Op 200 plaatsen worden er maximaal 130 abonnementen vrijgeven, om ook kaarten over te houden voor belangstellenden voor losse concerten.)

Alleen voor informatie: info@duinstreekkamermuziek.nl of 0650584308.


Online Kaarten Bestellen